dsfglghalg
Priznani strokovnjaki s področja biologije in živilske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami s področja gojenja, ulova in predelave morskih rib vam bodo predstavili gospodarski in prehranski pomen morskih rib, ujetih v našem, Jadranskem morju. Pridružili se nam bodo znani kuharski mojstri, vešči v pripravljanju ribjih jedi. Naučili se boste, kako prepoznati svežost in kakovost rib, kako jih očistiti ter pripraviti glede na vrsto na najbolj primeren način. Seveda se bo kulinarična delavnica zaključila z degustacijo jedi, ki jih boste pod strokovnim vodstvom sami pripravili.
Prepričani smo, da boste delavnico zapustili polni prijetnih vtisov in novih znanj, ki jih boste lahko prenesli na svoje domove in med prijatelje, predvsem pa, da boste ribe vzljubili in jih pogosteje vključili v svoj jedilnik. S tem boste veliko naredili zase in za svoje zdravje.
Stanka Turk
E-pošta: stanka.turk@sapientis.si
GSM: 00 386 031 326 815
Aleš Bolje
E-pošta: ales.bolje@siol.net
GSM: 00 386 041 671 294
16.12.2013
Naši morski ribiči v tem obdobju lovijo večje količine morskega lista ali kot jih imenujejo ribiči...
Za vsebino spletne strani je odgovoren: POSLOVNO SVETOVANJE SAPIENTIS, Stanka Turk s.p.
Organ upravljanja: Ministrstvo za kmetijstvo in okolje
Izdelava spletnih strani - Spletna postajaIzdelava spletnih strani:
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.